Recondiţionare faruri | Real Car Center

RECONDIŢIONARE FARURI

Recondiţionare faruri de calitate

Recondiționare faruri - Plasticul, indiferent de calitatea sa, este un material expus învechirii astfel încât farurile dumneavoastră aflându-se în fața mașinii și absorbind de la pietre, praf și alte materiale care provoacă deteriorare, vor căpăta în timp un aspect neîngrijit și vor deveni ușor ușor mate. Un far mat nu mai permite o iluminare corespunzătoare în fața mașinii dumneavoastră pe timp de noapte, putând să vă pună în pericol.

Polish-ul profesional al acestora se efectuează în mai mulți pași începând cu decontaminare și continuând cu folosirea mai multor paste speciale de diferite gradații pentru a obține atât o dispersie uniformă cât și un efect final asemănător unui far nou.

Procedeul de polish al plasticului îi va lua stratul original de lac, astfel încât noi recomandăm de fiecare dată aplicarea unei folii CristalClear pentru păstrarea polish-ului. Folia specială CristalClear are un efect de autovindecare (în cazul zgârieturilor ușoare, aceasta își revine în timp la forma inițială), este complet transparentă, nu se îngălbenește în timp și cel mai important lucru, nu lasă reziduuri de adeziv la dezlipire în cazul unei înlocuiri ulterioare.